Kérdése van? Hívjon minket! +3623232778

Blog

A V-80 aktív hab

Finibus Bonorum
A V-80 aktív hab

A V-80 egy kiváló aktív hab és előmosó sampon. A 13,9 PH értékének és a magas felületaktív anyag tartalomnak köszönhetően minden szennyeződést felold anélkül hogy károsítaná a fényezett felületet vagy az alumínium és króm és gumi részeket.

Termékeink sorát a legkedveltebb vegyszer termékünk bemutatásával kezdeném!

Ez a V-80 nevet kapta és egy rendkívül hatékony és sokoldalú termékről illetve a Orion márkán belül is egy termék családról van szó.

Forgalmazzuk fehér habot eredményező változatban és színes változatokban is. A színes habok ebben a kategóriában nem csak látványosak de hatékony tisztítószerként is tudnak működni. Egy újításnak köszönhetően ezt a lúgos terméket is illatosított formában tudjuk kínálni.

A hatékonyság záloga, a megfelelő minőségű alkotóelemek kiválasztása és arányának felállítása. 

Alkalmazási területek széles köre bizonyítja hogy nem véletlenül ez a legtöbbet értékesített termékünk ebben a kategóriában.

A V-80 egy kiváló tisztító tulajdonságokkal rendelkező aktív hab és előmosó sampon egyben. A 13,9 PH értékének és a magas felületaktív anyag tartalomnak köszönhetően minden szennyeződést felold anélkül hogy károsítaná a fényezett felületet vagy az alumínium és króm és gumi részeket.

Bár a V-80 elsősorban önkiszolgáló mosókban alkalmazzák, a járműtisztítás minden területén megállja a helyét.

  • Önkiszolgáló autómosók
  • Kamionmosók
  • Kézi autómosók

Nagyon gazdaságosan adagolható, Dosatron adagolás mellett 0,3% beállítással is ideális tulajdonságokat mutat.

  • Egyenletes középkemény nedves habréteg
  • Látványos rovar oldási képesség
  • Hatékonyan feloldja a fékpor szennyeződést

Termékeinket kipróbálhatja, időpont egyeztetés után  akár a saját mosójában is, költségmentesen, anyagismereti tájékoztatással.