Kérdése van? Hívjon minket! +3623232778

Rólunk

AZ OLDAL ÜZEMELTETŐJE

 

AZ OLDAL ÜZEMELTETŐJE ÉS AZ EMILTEC KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI KÉPVISELETE A BEST-MASTER-CLEAN KFT.

A Best-Master-Clean Kft. egy 2008-ban alakult családi vállalkozás, mely kezdetben a szolgáltatói szektorra alapozta tevékenységét, mint autómosó és –kozmetika. Ezt követően 2010-ben döntöttünk úgy, hogy egy kapott lehetőségnek köszönhetően, elkezdünk egy másik tevékenységet is folytatni. Így kerültünk be a kereskedelembe, azon belül is az autótisztítási és –ápolási termékek forgalmazásába.

 

Autómosó-kozmetikánkat időközben megszüntettük, tapasztalataink viszont – melyek 20 évre is visszanyúlnak az autóápolás tekintetében – megmaradtak. Termékkínálatunkat – melyek autótisztító- és –ápolószerekből illetve épülettakarításra alkalmas egyéb termékekből állnak – folyamatosan fejlesztjük, bővítjük, hogy minden vásárlónk megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket. Ezen kívül termékkínálatunk részét képezi minden olyan gép, géptartozék illetve eszköz, amely nélkülözhetetlen az járműtisztítás-ápolás illetve a takarítás bármely területén.


 

Az Emiltec-ről

EmilTec: EMILian TECHnology. Ez a két szó, amely cégünk nevét alkotja, magába foglalja munkánk értelmét, nevezetesen területünk , Emilia technológiai kiválóságának népszerűsítését és marketingjét a hazai és nemzetközi piacokon.

Az EmilTec egy Emilia ipari szövetében mélyen gyökerező vállalat. A beszállítóinkkal több éves munka során kialakított kiváló kapcsolataink, valamint munkatársaink műszaki és kereskedelmi készségei lehetővé teszik, hogy ügyfeleink előtt magas szintű professzionális beszélgetőtársként mutassuk be magunkat, aki nemcsak komplett termékcsomagot tud kínálni rendkívül versenyképes, hanem tanácsadást és segítséget is nyújtunk a megfelelő termék kiválasztásában a vevő pontos kérései és elvárásai alapján.

Az általunk kínált termékek elsősorban a nyomás alatti vízhasználattal, mosással és ipari tisztítással kapcsolatos ágazatokban találnak alkalmazást .

Számos emíliai gyártó cég működik ebben a szektorban, de ezek közül csak néhány őrizte meg eredeti identitását az évek során, ami a teljesen MADE IN ITALY minőségi termékek tervezéséhez és gyártásához kapcsolódik .

Ezek a cégek ma az EmilTec partnereit képviselik.

Az általunk kínált termékek minősége, a szolgáltatás kiválósága, a beszállítókkal és vevőkkel való információcsere gyorsasága és nem utolsósorban a raktárunk helyzetéből adódó logisztikai előny, amely egy magasan iparosodott övezet közepén található. olyan régióban, ahol bármilyen, a működésünk piacán rejlő termék megtalálható, nagy bizalommal tekinthetünk a jövőbe; egy olyan jövő, amely fontos kihívások elé állítja az egész olasz ipari rendszert, amelynek büszkén részeseinek érezzük magunkat.


 

EMILIA ROMAGNA, SZENVEDÉLY ÉS MESTERSÉGBELI TUDÁS

Mindenki tudja, hogy Észak-Olaszországnak ez a vidéke a nagyon gyors motorkerékpárok és a világ legszebb autóinak, a bolygó minden szegletében fogyasztott ételkülönlegességeknek, mint a grana sajtnak vagy a sonknak a földje, de Emilia nem csak ez. Ezeken a Pó folyó és az Appenninek lánc közé zárt vidékeken a mechanika a minőség kultúráját és hagyományait követve fejlődött ki , először a mezőgazdaságot és az állattenyésztést támogató termékeket állított elő, később pedig a kiválóságra való törekvést több más ágazatba is áthelyezte.

 

A múlt század elején megkezdődött a legendás forrófejű traktorok gyártása, amelyek bármilyen üzemanyaggal képesek működni. Nemcsak a szántáshoz, hanem a mezőgazdaság minden szükségletéhez biztosítottak energiát.

 

Napjainkban a környéken számos cég szakosodott nagyon jó minőségű alkatrészek gyártására, amelyeket a világ legnagyobb traktorgyártói használnak fel gépeik gyártásához. Itt születtek meg a zseniálisan egyszerű, könnyű dízelmotorral hajtott, gyalogos traktorok és motoros kaszák, amelyeket ma már a világ minden tájára exportálnak.

 

A mezőgazdaság és az állattenyésztés múlt században bekövetkezett gyors elterjedése nagy mennyiségű víz mozgását vonja maga után, és ezért vált Emilia a szivattyúk földjévé : kezdetben öntözési szükségletekre születtek, majd más ágazatok figyelembevételével fejlesztették ki őket. Reggio tartomány manapság a fő ipari pólusa világszerte az ipari mosás és minden olyan alkalmazás számára, amely nagynyomású víz használatát igényli.


 

Etika és felelősségvállalás

Etikus magatartás Az üzleti siker alapja az etikus és korrekt magatartás a gazdasági szereplőkkel (beszállítók, vevők, versenytársak) szemben. A Best-Master-Clean Kft. tartózkodik versenytársai hírnevének rontásától, konkurens vállalkozásokkal szemben tisztességtelen eszközöket nem használunk, és figyelünk arra, hogy kereskedelmi tevékenységük ne ütközzön a gazdasági versenytörvény előírásaiba.

Minőség Célunk, hogy versenyképességünk fokozása érdekében termékeink és szolgáltatásunk minőségét folyamatosan biztosítsuk, fejlesszük és ellenőrizzük. Ellenőrzésünk pontokba szedve a következő:

    • A beérkező áruk minőségének folyamatos ellenőrzése
    • Az árukiadás nyomon követése
    • Termékeink folyamatos tesztelése
    • Az ügyfeleinktől érkező kifogások kivizsgálása
    • Kivizsgálás után a hibák javítása, korrigálása

A minőségre való törekvésünk természetesen minden szinten megjelenik a cégnél. Ez vonatkozik a termékekre, az ügyfelek kiszolgálására, a szállításra, a kapcsolattartásra, és a határidők betartására egyaránt.

Társadalmi felelősségvállalás Társadalmi felelősségvállalásunk alapja az értékeink védelme. Pozíciónkhoz és méreteinkhez, képességeinkhez mérten vesszük ki részünket. Célunk hogy felelősen, etikusan és fenntarthatóan működjünk. Meggyőződésünk, hogy csak úgy maradhatunk hosszú távon sikeresek, ha gondolkodásunkban és tetteinkben szem előtt tartjuk társadalmunk érdekeit. Tevékenységeink során négy alapvető, elválaszthatatlan célt tartunk szem előtt, ezek a minőség, a környezetvédelem, a fenntarthatóság és az etikus magatartás.

 


A BEST-MASTER-CLEAN KFT. ÁLTAL ÜZEMELTETETT WEBOLDALAK:

 

MOSOMESTER.HU
JARMU-TISZTITAS.HU
EURO-DRY.HU
ILLAT-MESTER.HU
EMILTEC.HU
ABRAKBOLT.HU

 


 

Szívélyes Üdvözlettel:

 

Megyeri Zsolt ügyvezető