Kérdése van? Hívjon minket! +3623232778

Motorok, sebességváltók

MOTOROK, SEBESSÉGVÁLTÓK

MOTOROK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓK A PIACON LEGELTERJEDTEBB DUGATTYÚS SZIVATTYÚKHOZ

Az Emiltec hatalmas termékkatalógusának egy meghatározott részét a piac legjobb márkáinak motorjainak és sebességváltóinak szenteli, amelyeket a leggyakoribb dugattyús szivattyúkhoz terveztek. Az Emiltec által kínált villanymotorok, belső üreges motorok és sebességváltók a legelterjedtebb dugattyús szivattyúk (általában 1,5-30 kw) teljesítményére vannak méretezve. Megbízható, egyszerű és biztonságos termékek, amelyek maximális hatékonyságot és tartósságot biztosítanak az idő múlásával.


Az Emiltec által javasolt összes villanymotort és sebességváltót kifejezetten nagynyomású vízdugattyús szivattyúkhoz tervezték. Ezért ezek jelentik az ideális műszaki megoldást ezen az alkalmazási területen.

Amellett, hogy a szivattyúk motorjainak és a legjobb márkák termékeinek széles katalógusát kínáljuk, ami a minőség és a hatékonyság szinonimája, szakértő értékesítőink elkísérik az ügyfelet, és azt tanácsolják, hogy mindig a legjobb terméket találja meg, mind a szivattyúmotorok esetében. pótalkatrész és új gépek összeszerelésére szolgáló alkatrész esetén.