Kérdése van? Hívjon minket! +3623232778

Szállítási módok

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL AZ ÜZLETÜNKBEN

Vegye át a megrendelt terméket személyesen, szállítási költség felszámítása nélkül. Garanciális problémájával is fordulhat hozzánk személyesen.
Címünk: 2040 Budaörs Kamaraerdei út 11 5/1 épület
Nyitvatartási idő: Hétfőtől - Péntekig 09:00 - 14:00
Telefon: (20) 395-0445

GLS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

mygls_api

Kiválóan felépített hálózatával gyors és zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé, így a csomagok már a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek. A hatalmas GLS HUB mellett 89 depó és több mint 2200 futár gondoskodik arról, hogy a csomagok a megfelelő szortírozást követően minél előbb eljuthassanak a címzettekhez. A házhozszállítás mellett 1700 átadópontból (GLS CsomagPontok és GLS Automaták) álló hálózatával a GLS ebben a szegmensben is országos lefedettséget kínál.
 
 

GLS CSOMAGPONT

mygls_api_dropoffpoints
 
Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS Automaták és GLS Csomagpontok segítségével. A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Az utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet. GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomagok minden szállítási mód esetében a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.