Kérdése van? Hívjon minket! +3623232778

Közterület

KÖZTERÜLET

TERMÉKEK NAGY VÍZHOZAMOKHOZ ÉS KÖZTERÜLETI ALKALMAZÁSOKHOZ

Az Emiltec termékek széles skáláját kínálja, amelyeket nagy vízhozamú munkákra terveztek . Olyan alkatrészek és cikkek, amelyek különösen alkalmasak nyilvános és önkormányzati környezetben, például csövek elzárásánál vagy utak és közterületek mosásánál – olyan munkakörnyezetekben, ahol gyakrabban van szükség nagy mennyiségű vízre. Minden Emiltec termék megfelel a különböző vonatkozó európai irányelveknek. 

A rendelkezésre álló cikkeket és alkatrészeket főleg Olaszországban gyártják , és elismerték magas minőségi és magas hatékonysági szabványaik miatt. Az Emiltec lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy különböző márkák termékeit versenyképes áron vásárolják meg, egyetlen magasan professzionális beszélgetőpartnert választva a különböző megoldások megvásárlásához.

 

Az Emiltec értékesítési munkatársai nagy tapasztalattal rendelkeznek a szektorban, és mindig képesek jelezni a vevőnek az igényeinek leginkább megfelelő terméket, legyen szó alkatrészről vagy eredeti alkatrészről.

 


SZIVATTYÚK
MOTOR, SEBESSÉGVÁLTÓ
SZELEPEK
MOSÓPISZTOLY, LÁNDZSA
FÚVÓKA, TISZTÍTÓFEJ
PERMETEZÉS, HABOSÍTÁS
TÖMLŐK, TÖMLŐDOBOK
CSATLAKOZÓ, KÖZCSAVAR
SZOLGÁLTATÁSI TERÜLET
KAZÁNOK
TARTOZÉKOK

 


 

MILYEN FELHASZNÁLÁSI CÉLOKRA ALKALMASAK?

Az Emiltec önkormányzati alkalmazásokra javasolt megoldásai professzionális és szakképzett felhasználók számára alkalmasak. Az itt javasolt megoldások különösen a következőkre vonatkoznak:

  • szerelők, javítók és kiskereskedők, akik termékeket és/vagy szolgáltatásokat kínálnak a közigazgatásnak és a különböző önkormányzatoknak is
  • csatornafúvós alkalmazásokhoz vagy városi területek, például utak, járdák és középületek homlokzatának mosására tervezett járművek előkészítése