Kérdése van? Hívjon minket! +3623232778

Autómosó

AUTÓMOSÓ

TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA AZ AUTÓMOSÓ ÁLLOMÁSOK ÉS ÖBLÖK VILÁGÁHOZ.

Az Emiltec termékek és alkatrészek széles skáláját kínálja az autómosó szektor számára, különös tekintettel a professzionális autómosásra. A cég megbízható és magas színvonalú megoldásokat kínál speciális szolgáltatással, amely kiemelkedik gyorsaságával, munkatársai hozzáértésével és versenyképes árával. Minden termék megfelel a hatályos előírásoknak.

Az Emiltec az autómosó rendszerek széles katalógusát kínálja  vásárlóinak versenyképes árakkal, magas szintű műszaki szakértelemmel és gyors szállítási határidőkkel. Sok tételnél gyors szállítás biztosított (a megrendelés beérkezésétől számított 48 órán belül). Ez kétségtelen előnyt jelent, mivel a leállás vevők és forgalom elvesztéséhez vezet.

Egy ilyen változatos kínálat lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő megoldást. Értékesítési munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek a szektorban, és költségkerettől és sürgősségtől függően a legjobb termék felkutatásában tudnak ügyfelet segíteni, mind alkatrész, mind új gépek összeszereléséhez szükséges alkatrész esetén

 


SZIVATTYÚK
MOTOR, SEBESSÉGVÁLTÓ
SZELEPEK
MOSÓPISZTOLY, LÁNDZSA
FÚVÓKA, TISZTÍTÓFEJ
PERMETEZÉS, HABOSÍTÁS
TÖMLŐK, TÖMLŐDOBOK
CSATLAKOZÓ, KÖZCSAVAR
IPARI PORSZÍVÓK
SZOLGÁLTATÁSI TERÜLET
KAZÁNOK
TARTOZÉKOK

 


 

MILYEN FELHASZNÁLÁSI CÉLOKRA ALKALMASAK?

Ezeket a cikkeket az Emiltec elsősorban a következőkre ajánlja:

  • automata és önkiszolgáló autómosó rendszerek gyártói
  • szakosodott javítók
  • pótalkatrészek és tartozékok kereskedői.