Kérdése van? Hívjon minket! +3623232778

Tűzoltás

TŰZOLTÁS

IDEÁLIS MEGOLDÁS NAGY NYOMÁSÚ ÉS NAGY ÁRAMLÁSI SEBESSÉGŰ ALKALMAZÁSOKHOZ

A nagy nyomáson működő tűzoltó rendszerek általában nagyobb vízáramlást biztosítanak, mint a nagynyomású tisztítóberendezések normál szivattyúi által biztosítottak. Az Emiltec termékek és alkatrészek széles skáláját kínálja a tűzoltó rendszerek számára, amelyek képesek nagy nyomáson és nagy áramlási sebességgel dolgozni. Ezek a jellemzők a megbízhatósággal és a hatékonysággal együtt ideális megoldást jelentenek a nagy nyomáson működő tűzoltó rendszerek felállításához. Minden Emiltec termék megfelel a különböző vonatkozó európai irányelveknek.

 

A kínált termékek főként Olaszországban készülnek, és kiváló minőségükről ismertek. Az Emiltec-en keresztül kiváló áron lehet megvásárolni a legjobb márkák termékeit, egyetlen professzionális beszélgetőpartnerrel a mindig csúcson lévő, különböző cégektől érkező megoldások vásárlásához.

 

Értékesítő munkatársaink hosszú tapasztalatunknak köszönhetően segítik a vásárlót a legmegfelelőbb termék kiválasztásában, akár alkatrész, akár eredeti alkatrész esetén.

 


SZIVATTYÚK
MOTOR, SEBESSÉGVÁLTÓ
SZELEPEK
MOSÓPISZTOLY, LÁNDZSA
FÚVÓKA, TISZTÍTÓFEJ
PERMETEZÉS, HABOSÍTÁS
TÖMLŐK, TÖMLŐDOBOK
CSATLAKOZÓ, KÖZCSAVAR
TARTOZÉKOK

 


 

MILYEN FELHASZNÁLÁSI CÉLOKRA ALKALMASAK?

Az Emiltec által tűzoltó alkalmazásokhoz javasolt megoldások főként a következőkre javaltak:

  • rögzített vagy mozgatható tűzvédelmi rendszerek gyártói
  • szakosodott javítók
  • pótalkatrészek és tartozékok kereskedői.