Kérdése van? Hívjon minket! +3623232778

Élelmiszeripar

ÉLELMISZERIPAR

TESTRE SZABOTT TERMÉKEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK AZ ÉLELMISZER- ÉS ITALÁGAZAT SZÁMÁRA

Az Emiltec termékek és alkatrészek széles skáláját kínálja az élelmiszeripar, valamint az élelmiszer- és italágazatban dolgozó cégek számára. A cég megbízható és minőségi megoldásokat kínál speciális szolgáltatással, amelyet a személyzet gyorsasága és hozzáértése jellemez.
Az Emiltec lehetőséget ad a különböző cégek által gyártott, az élelmiszeripari mosás világának szentelt alkatrészek teljes választékának megvásárlására, mint például csövek, szerelvények, pisztolyok, lándzsák, fúvókák, mosófejek, adagolószivattyúk. Ezeket a cikkeket főleg Olaszországban gyártják, és egy katalógusba foglalják őket, amely garantálja a vásárlók széles választékát.
Amellett, hogy széles termékválasztékot biztosítunk, segítünk ügyfeleinknek kiválasztani az igényeiknek leginkább megfelelőt. A tanácsadás valójában értékesítési irodánk kiváltsága, amelynek az ágazatban szerzett tapasztalata lehetővé teszi, hogy elkísérjük a vevőt a megfelelő termék kiválasztásához, az igényeknek és a már használatban lévő termékekkel/rendszerekkel való kompatibilitásnak megfelelően.

 


SZIVATTYÚK
MOTOR, SEBESSÉGVÁLTÓ
SZELEPEK
MOSÓPISZTOLY, LÁNDZSA
FÚVÓKA, TISZTÍTÓFEJ
PERMETEZÉS, HABOSÍTÁS
TÖMLŐK, TÖMLŐDOBOK
CSATLAKOZÓ, KÖZCSAVAR
IPARI PORSZÍVÓK
SZOLGÁLTATÁSI TERÜLET
KAZÁNOK
TARTOZÉKOK

 


 

MILYEN FELHASZNÁLÁSI CÉLOKRA ALKALMASAK?

Az élelmiszeripar heterogén termékskálát igényel, mivel ugyanazon a tisztítóállomáson belül találhatók magasnyomású vezetékek (mosás), alacsony nyomású vezetékek (öblítés) és egyéb, mosószer-adagolásra szolgáló vezetékek. Emiatt a kínált cikkek választéka széles, hogy megfeleljen a változatos és szakmai igényeknek, amelyek az alábbiaktól származnak:

  • telepítők
  • szakosodott javítók
  • végfelhasználók: ezen a területen gyakran végfelhasználóval is dolgozunk (nagy élelmiszeripari cégek strukturált beszerző irodával és belső szerelőkkel/javítókkal).