Kérdése van? Hívjon minket! +3623232778

AISI 316 Rozsdamentes acél

AISI 316 ROZSDAMENTES ACÉL

NAGYON KORRÓZIÓÁLLÓ ALKATRÉSZEK

Az Emiltec az Aisi 316 rozsdamentes acélból készült cikkek széles választékát kínálja olyan ágazatoknak és vállalatoknak, amelyek olyan kényes és speciális területeken működnek, mint a gyógyszeripar vagy az élelmiszer- és italgyártás, de nem csak. Különböző alkalmazási területeken valójában olyan alkatrészeket kell használni, amelyek vízzel érintkező részei Aisi 316 rozsdamentes acélból készülnek. Az Emiltec katalógusa számos ebből az anyagból készült terméket mutat be: szivattyúkat, szelepeket, pisztolyokat, fúvókákat, szűrőket, forgófejeket, tömlőtekercseket és pneumatikus porlasztókat. A cég megbízható és minőségi megoldásokat kínál speciális szolgáltatással, amelyet a személyzet gyorsasága és hozzáértése jellemez. Amellett, hogy széles termékválasztékot biztosítunk, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy támogassuk ügyfeleinket az igényeiknek leginkább megfelelő termék kiválasztásában.

 

A tanácsadás értékesítési részlegünk kiváltsága, amelynek az ágazatban szerzett tapasztalata lehetővé teszi, hogy az értékesítés előtti és utáni szakaszokban követni tudjuk a vásárlót a megfelelő termék kiválasztásában. Mivel ez egy meghatározott termékkör, a tanácsadás és az ügyfélszolgálat a termék kiválasztásában alapvető szerepet játszik.

 

 


SZIVATTYÚK
SZELEPEK
MOSÓPISZTOLY, LÁNDZSA
FÚVÓKA, TISZTÍTÓFEJ
PERMETEZÉS, HABOSÍTÁS
TÖMLŐK, TÖMLŐDOBOK
TARTOZÉKOK

 

 

MILYEN FELHASZNÁLÁSI CÉLOKRA ALKALMASAK?

Az Aisi 316 rozsdamentes acélból készült alkatrészek ideális megoldást jelentenek számos olyan felhasználási területen, ahol speciális, korrózióálló, biztonságos és garantált anyagokra van szükség. Az Emiltec termékeket főként ozmózisos rendszerekben használják , tengervizet használó rendszerekben és általánosabban azokban az ágazatokban, ahol a jelenlegi szabályozás gyakran előírja az ebből az anyagból készült alkatrészek használatát, mint pl.

  • gyógyszerészet
  • vegyészet
  • élelmiszeripar