Kérdése van? Hívjon minket! +3623232778

Tartálytisztítás

TARTÁLYTISZTÍTÁS

TARTÁLYOK TISZTÍTÁSÁRA TERVEZETT FORGÓFEJEK

Az Emiltec számos különböző tisztítófejet kínál a tartálytisztítási folyamatokhoz. Ezek a fejek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy automatizálja a mosási folyamatot, és maximalizálja annak hatékonyságát és biztonságát.

 

Ezek a termékek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy olyan alkatrészeket is megtisztítson, amelyeket a kezelő által használt klasszikus mosólándzsával nehéz elérni. Sokszor olyan forgó fejek nélkül, amelyek a permetező fúvókáknak köszönhetően képesek a belső falak teljes orbitális lefedésére, lehetetlen, vagy nagyon veszélyes lenne jó eredményt elérni.

 

Az Atex tanúsítvány kérésre elérhető az összes általunk kínált forgófejhez. Ez a legfontosabb tanúsítvány a tartálytisztítás területén. Az Atex Direktíva a robbanásveszélyes környezetben történő használatra szánt berendezések szabályozására született.

 

Az Emiltec kereskedelmi munkatársai nagy tapasztalattal rendelkeznek az ágazatban, és képesek az ügyfelek segítségére lenni a megfelelő forgófej típusának és típusának megfelelően. 

 


SZIVATTYÚK
FÚVÓKA, TISZTÍTÓFEJ
SZOLGÁLTATÁSI TERÜLET
KAZÁNOK
TARTOZÉKOK

 


 

MILYEN FELHASZNÁLÁSI CÉLOKRA ALKALMASAK?

Az Emiltec által kínált sokféle tisztítófejet elsősorban a következő területeken használják:

  • élelmiszer- és vegyipar: konténerek és tartályok tisztítására;
  • feldolgozóipar: a mosási folyamatok optimalizálására;
  • autómosó: alagutakban vagy portálokon belül;
  • logisztikai szektor: kamiontartályok vagy IBS-konténerek mosására.